Förvandla vardagens solljus till förnybar energi

Våra integrerade solpaneler är moderna takpannor med fullt integrerade solceller. Hållbara material och snygg design gör att det inte bara ser ut som vanliga takpannor, utan ersätter dem helt och hållet.

De är konstruerade för att göra solenergi enkelt, från första installation till pågående underhåll, och är lika lätt att lägga och byta ut som vanliga takpannor. Våra soltak är en investering som från dag ett gynnar både din ekonomi och vår miljö — samtidigt som en tidlös design ökar husets värde.

Heltäckande soltak
Enkel montering
Stilrent
Anpassningsbara lösningar

Låt fasaden göra jobbet för mer energi

Våra integrerade solfasader är utvecklade för att vara ett självklart val vid ditt nästa byggprojekt. Som klimatskal ersätter eller kompletterar det tegel, plåt, trä eller puts helt och hållet. Med integrerade solceller i hela fasaden, från marken ända upp till taket, tar du tillvara på solens förnybara energi på bästa möjliga sätt.

Med ett stort urval av färger, mönster och olika grad av transparens kan du förverkliga din vision av framtidens klimatsmarta byggnad — både till utseende och effektivitet. Utan att tumma på designen.

En komplett fasad, välgjord ända ut i kanterna

Om du är ute efter en stilren och enhetlig solcellslösning kan vår högblanka panel vara något för dig. När den kombineras med likadana passbitar får du ett heltäckande resultat som kan liknas vid en glasfasad. Vi kan erbjuda olika infästningssystem och kan därför anpassas till vad som passar din byggnad bäst. Skapa din egen design med över 40 olika färgtoner!