Vi människor har skapat klimat-, miljö- och energiutmaningarna. Därför är lösningen vårt ansvar. Soltech Energy Solutions erbjuder en smart helhetslösning som påskyndar den brådskande gröna omställningen. Så kan vi skapa en hållbar framtid. Tillsammans.

Vi har hela lösningen

Vi vill förflytta gränserna för vad som är möjligt inom solenergi och hjälpa våra kunder med skräddarsydda hållbara och lönsamma lösningar. I dag räcker det inte med att installera solceller, utan det behövs även lagring för att optimera energianvändningen och service för att maximera investeringen. En hållbar framtid kräver helt enkelt smarta helhetslösningar.

Elbehovet kommer att fyrdubblas

Samhället elektrifieras snabbt. Energimyndigheten förutspår att dagens efterfrågan på el kommer att vara fyra gånger större, inom bara några år. Därför är det viktigt att planera och agera redan nu – med en hållbar och lönsam investering för framtiden.

Säkra energiförbrukningen
Reducera energikostnaderna
Addera en intäktskälla

Bli hållbar utan investering

Fastighets- och markägare, se hit! Nu kan vi hjälpa er att bli hållbara energiproducenter utan att ni behöver investera en krona. Vi säkrar finansieringen och bygger solcellsanläggningen på er tomt eller mark. Ni får billigare el från dag ett samtidigt som ni bidrar till den gröna omställningen. Energy as a service är en lösning som alla vinner på.

Gör skillnad med oss

Viljan att skapa en ljusare framtid för nästa generation – det är den gemensamma drivkraften hos oss på Soltech Energy Solutions. Vi är ett engagerat gäng kompetenta, innovativa, och målinriktade medarbetare som är stolta över att få vara med och driva den gröna omställningen – i vårt snabbfotade och branschledande solenergibolag.

Vi är stolta över våra kundsamarbeten

En del av något större

Vi ingår i koncernen Soltech Energy. Här ryms 22 operativa bolag inom solenergi, ladd- och lagring, elteknik, fasad och takläggning – med totalt tusentalet medarbetare i Sverige, Spanien och i Nederländerna.

Vår koncern Soltech Energy