Solceller på tak

De flesta tak är tillräckligt stora för att kunna producera en betydande mängd av en vanlig årsförbrukning av el. Solceller på tak är en investering som sänker elkostnaderna och höjer värdet på fastigheten. Dessutom går det att tjäna pengar på eventuellt elöverskott.

En lönsam investering

De flesta tak är tillräckligt stora för att med hjälp av solceller kunna producera en betydande mängd av en vanlig årsförbrukning av el. Geografiskt läge, storlek på taket, takets väderstreck, takets lutning och skuggning är avgörande för om ditt tak passar för en solcellsanläggning, och något som vi hjälper dig att bedöma. Solpaneler på tak är en investering som sänker elkostnaderna och höjer värdet på fastigheten. Dessutom går det att tjäna pengar på eventuellt elöverskott.

 

 

Tre exempel på våra takbaserade solcellslösningar

Den skandinaviska koncernen Amokabel fokuserar på minsta möjliga miljöpåverkan. Därför anlitade de oss för att installera solpaneler på taket.

För hållbarhetsfokuserade Lintex i Nybro var det en självklarhet att investera i solenergi. Vi fick bygga Sveriges största takbaserade lösning för dem.

Fastighetsbolaget Castellum satsar på hållbarhet och vi fick hjälpa dem att bygga en 30 000 kvadratmeter solcellsanläggning på tak. En av Nordens största.

Är ni intresserade av solceller på tak?

Ta kontakt med mig, så pratar vi om era behov!

Jag heter Mikael Perez och är försäljningschef för Soltech Energy Solutions solcellslösningar på tak.

Skicka ett mejl till Mikael

Vi har hela lösningen

Solceller, smart lagring och service.

Vi har det ni behöver.