Vi gör det tillsammans

Vi har hjälpt många fastighetsägare, bolag och industrier – med smarta lösningar som gör dom till hållbara och lönsamma energiproducenter. Genom att nyttja solens enorma potential bidrar de till den gröna omställningen.

Solcellsanläggningar på tak

Den skandinaviska koncernen Amokabel fokuserar på minsta möjliga miljöpåverkan. Därför anlitade de oss för att installera solpaneler på taket.

För hållbarhetsfokuserade Lintex i Nybro var det en självklarhet att investera i solenergi. Vi fick bygga Sverigeds största takbaserade lösning för dem.

Fastighetsbolaget Castellum satsar på hållbarhet och vi fick hjälpa dem att bygga en 30 000 kvadratmeter solcellsanläggning på tak. En av Nordens största.

Solcellsanläggningar på mark

Åbro Bryggeri: 8 000 000 kWh

Med en 10 hektar stor solcellsanläggning på mark hjälpte vi Åbro Bryggeri att bli självförsörjande på solel. Sveriges största solpark ansluten till enbart en industri.

Karlskrona solpark: 2,4 MWp

Tack vare vårt unika montagesystem kunde vi bygga en solpark på en deponi, och därmed nyttja en oanvändbar yta till att producera energi för kommunens invånare.

Öringe solpark: 5,9 GWh

Ett bevis på vilken fantastisk energilösning vi tycker att en solpark är Soltechkoncernens egen i Öringe. Öringe solpark, på 7 hektar i Getinge i Halmstads kommun, producerar el motsvarande  hushållselförbrukningen hos cirka 1 200 villor.

Energilager

Falkenklev Logistik: 2 MWh

Vi fick uppdraget att hjälpa logistikbolaget Falkenklev Logistik med att uppföra Sveriges största ladd- och batteripark för lastbilar, tillsammans med Scania.

Nybro Energi: 12 MWh

Vi hjälpte Nybro Energi att bygga ett av Sveriges största batterilager, för att stabilisera det lokala elnätet och erbjuda Svenska kraftnät frekvensstabiliseringstjänster.

Varberg Energi: 14 MWh

I februari 2024 driftsattes den stora batteripark vi hjälpt det kommunala energibolaget Varberg Energi att bygga – för att stabilisera elnätet och optimera effektuttaget.

Fler som valt att arbeta med oss

Vi har hela lösningen

Solceller, smart lagring och service. Vi har det som krävs för en hållbar och lönsam solenergilösning.