Vi har hela lösningen

Vill ni säkra det växande energibehovet och samtidigt ta ansvar för nästa generations framtid? Med solen som kraft skräddarsyr vi smarta, hållbara och lönsamma helhetslösningar för fastighets- och markägare.

Skräddarsy er solcellslösning

Solceller är en investering som säkrar ert energibehov och håller nere elkostnaderna – samtidigt som ni bidrar till en hållbar framtid för nästa generation. Vi hjälper er att skräddarsy den bästa lösningen för er.

Styr energianvändningen

I takt med att samhället elektrifieras växer inte bara behovet av att producera grön energi, utan även vikten av att optimera användningen. Med ett energilager kan ni styra så att energin används på bästa sätt.

Maximera investeringen

Er solcellsanläggning ska inte enbart bidra till hållbarhet, den ska även vara lönsam. Genom att addera våra drift- och underhållstjänster skapar ni en trygg kontroll över investeringen – för maximal avkastning.

Vår helhetslösning

Solceller, energilager och service – vi har det ni behöver för en hållbar och lönsam solenergilösning.

Nu krävs smart energi

Hållbarheten kan inte vänta. Därför arbetar vi ständigt för att förflytta gränserna för solenergins möjligheter.

Vi har hela lösningen. Vi erbjuder en genomtänkt helhetslösning med både solceller, energilagring och service.

Skräddarsyr efter era behov. Förutsättningarna är olika. Det är vårt jobb att hitta er solenergilösning.

 

Kontakta oss

Bli hållbar utan investering

Med vårt erbjudande Energy as a service kan fastighetsägare bli självgående, hållbara energiproducenter och öka värdet på fastigheten utan egen investering. Vi finansierar och bygger en solcellsanläggning på tak eller tomtmark, så att fastigheten kan köpa hållbar el till lägre pris. Vårt batterisystem gör det dessutom möjligt att stötta lokala elnät med eventuellt elöverskott. Alla vinner på Energy as a service.